Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

PVC vloeren

PVC vloeren: slijtvast, geluidsarm en waterbestendig

Als u op zoek bent naar een vloer die slijtvast, geluidsarm en waterbestendig is, dan zijn PVC vloeren zeker het overwegen waard. Deze vloeren zijn gemaakt van een soort kunststof en hebben daardoor een aantal voordelen ten opzichte van traditionele vloeren, zoals houten vloeren of tegels. Bij Floors & Projects Vision bieden we een ruim assortiment aan PVC vloeren en plinten van hoge kwaliteit en professionele legservice.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC is waterbestendig

PVC heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

Verschillende soorten PVC vloeren

Floors-and-projects-vision_PVC

PVC visgraat

  Geschikt voor vloerverwarming
  PVC is waterbestendig
  PVC vloeren hebben een hele lange levensduur
pvc stroken

PVC stroken

  Ruime keuze uit PVC vloeren
  Langdurige kleurvastheid
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
hongaarse punt

PVC Hongaarse punt

  Een PVC vloer is ecologisch
  PVC isoleert goed
  PVC geeft je woning een meerwaarde
tegel pvc vloer

PVC tegels

  Heeft een minimale werking
Optisch geen verschil met een tegel’’
  Duurzame keuze
Quote

Slijtvast

Een van de grootste voordelen van PVC vloeren is dat ze zeer slijtvast zijn. Dit komt doordat deze vloeren voorzien zijn van een polyurethaan slijtlaag, die niet snel beschadigt raakt of slijtage vertoont. Daardoor zijn PVC vloeren bijvoorbeeld ideaal voor ruimtes waar veel gelopen wordt, zoals de gang, de woonkamer of de keuken. Ook in kantoren of andere bedrijfsruimtes waar veel mensen lopen, zijn PVC vloeren een goede keuze. De vloer zal niet snel beschadigd raken door het intensieve gebruik en blijft er lang mooi uitzien.

 

Geluidsarme PVC vloeren

Een ander voordeel van PVC vloeren is dat ze geluidsarm zijn. Dit betekent dat u op deze vloeren weinig tot geen loopgeluid hoort, wat een groot voordeel is in ruimtes waar veel gelopen wordt. Ook is het geluidsarm aspect handig als u kinderen hebt die spelen op de vloer. Zo kunnen ze ongestoord spelen zonder dat u last hebt van het geluid. Daarnaast is het geluidsarm aspect van PVC vloeren ook belangrijk in kantoren of andere werkomgevingen, waar een rustige werkomgeving belangrijk is.

Waterbestendig

Een derde voordeel van PVC vloeren is dat ze waterbestendig zijn voor bijvoorbeeld de badkamer. Dit betekent dat deze vloeren geen vocht opnemen en daardoor goed te gebruiken zijn in vochtige ruimtes zoals de badkamer, de keuken of de kelder. Ook als er bijvoorbeeld een glas water omvalt op de vloer, zal dit geen probleem zijn. U kunt het vocht gemakkelijk opruimen zonder dat er blijvende schade aan de vloer ontstaat.

Geschikt voor vloerverwarming

Een andere mooie bijkomstigheid van PVC vloeren is dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming en i.c.m. vloerkoeling. Doordat deze vloeren dun en flexibel zijn, geleiden ze de warmte goed en zijn ze goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Dit is vooral handig in de wintermaanden, omdat u dan op een warme vloer loopt. Daarnaast zorgt vloerverwarming voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte, wat zorgt voor een comfortabele en aangename omgeving.

Clickverbinding vrij gemakkelijk bij PVC vloeren

Daarnaast kunnen PVC vloeren in click verbinding gelegd worden. Bij click verbinding worden de vloerdelen aan elkaar vast geklikt, waardoor de vloer zwevend komt te liggen. Dit heeft als voordeel dat de vloer snel en gemakkelijk te leggen is en dat er geen speciaal gereedschap voor nodig is. Een ander voordeel van een clickverbinding is dat u de vloer ook weer gemakkelijk kunt demonteren en meenemen als u bijvoorbeeld gaat verhuizen.

PVC vloeren bij Floors & Projects Vision

Als u op zoek bent naar PVC vloeren van hoge kwaliteit, dan bent u bij Floors and Projects Vision aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan PVC vloeren in verschillende kleuren en patronen. Zo kunt u kiezen voor een vloer die perfect past bij uw interieur en smaak. Onze PVC vloeren zijn niet alleen slijtvast, geluidsarm en waterbestendig, maar ook nog eens erg duurzaam. Ze gaan jarenlang mee en zijn daardoor een goede investering voor de lange termijn.

Bovendien bieden wij bij Floors & Projects Vision ook professionele legservice voor onze PVC vloeren. Zo hoef u zich geen zorgen te maken over het leggen van de vloer en kunt u erop vertrouwen dat de vloer op de juiste manier geplaatst wordt. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren, laminaat, parket en tapijt en zorgen ervoor dat de vloer er perfect uitziet.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen.

  Ruim assortiment

 

  Professionele plaatsingsservice

 

  Deskundig advies

 

  Direct leverbaar

 

  Kwaliteitsgarantie