Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

Traprenovatie

Traprenovatie: vakkundig bekleden met PVC of hout

Een trap is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Het zorgt niet alleen voor functionaliteit, maar mag ook een prachtig design zijn. Het is dan ook belangrijk dat uw trap er mooi en verzorgd uitziet. Als uw trap er oud en versleten uitziet, is het wellicht tijd voor een traprenovatie. Bij Floors & Projects Vision zijn we gespecialiseerd in het vakkundig bekleden van trappen met PVC of hout. Wij kunnen uw trap bekleden in dezelfde kleur als uw vloer, zodat er een harmonieus geheel ontstaat.

PVC vloeren en hout zijn twee populaire materialen voor traprenovatie. PVC is bijvoorbeeld waterdicht, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Hout geeft daarentegen een warme en authentieke uitstraling aan uw trap. Onze vakmensen kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw traprenovatie.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC is waterbestendig

PVC heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

Verschillende soorten PCV vloeren

Floors-and-projects-vision_PVC

PVC visgraat

  Geschikt voor vloerverwarming
  PVC is waterbestendig
  PVC vloeren hebben een hele lange levensduur
Floors-and-projects-vision_Laminaat

PVC stroken

  Ruime keuze uit laminaat vloeren
  Langdurige kleurvastheid
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
Floors-and-projects-vision_Parket

PVC Hongaarse punt

  Een parketvloer is ecologisch
  Parket isoleert beter dan andere vloeren
  Parket geeft je woning een meerwaarde
Floors-and-projects-vision_Multiplank

Parket

  Heeft een minimale werking
  Optisch geen verschil met een parket
  Duurzamere keuze dan parket
Tapijt in de slaapkamer

Tapijt

  Voelen zacht, warm en comfortabel aan
  Veel mogelijkheden op decoratief vlak
  Uitstekende geluidsdemping
Quote

Snel een schaderapport voor uw vloer

Heeft u onverhoopt schade aan uw laminaat, pvc, parket of houten vloer? Dan heeft u snel een schaderapport nodig voor de verzekeringsmaatschappij. Bij Floors & Projects Vision begrijpen we dat dit een vervelende situatie kan zijn. Daarom bieden we onze klanten persoonlijke hulp bij het opstellen van een schaderapport. Onze experts maken het rapport voor u op en zorgen ervoor dat het voldoet aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij.

Aan een schaderapport zijn weliswaar kosten verbonden, maar deze zijn terug te krijgen via de verzekering. Of als u ons de opdracht geeft om de schade te herstellen. Bovendien kunnen we vaak kleine reparaties meteen uitvoeren, zonder dat daar een schaderapport voor nodig is. Zo zorgen we ervoor dat u snel weer kunt genieten van een mooie, onbeschadigde vloer.

Ontdek de voordelen van traprenovatie en schadeherstel bij Floors & Projects Vision

Bij Floors & Projects Vision zijn we gespecialiseerd in het vakkundig bekleden van trappen met PVC of hout. We kunnen uw trap bekleden in dezelfde kleur als uw vloer, zodat er een harmonieus geheel ontstaat. Daarnaast bieden we persoonlijke schade expertise bij het opstellen van schaderapporten voor uw vloer. We zorgen ervoor dat uw rapport voldoet aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij en kunnen eventuele kosten terugvorderen bij de verzekering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze traprenovatiediensten en schadeherstel.

Service met een glimlach

Als u op zoek bent naar hoogwaardige traprenovatie, dan kunt u bij Floors and Projects Vision terecht. Wij hebben een breed assortiment aan vloeren in verschillende kleuren en patronen, zodat u een vloer kunt kiezen die perfect bij uw interieur en smaak past. Onze vloeren zijn niet alleen duurzaam, maar ook slijtvast, geluidsarm en waterbestendig, waardoor ze een uitstekende investering zijn op de lange termijn.

Bovendien bieden wij professionele legservices aan bij de traprenovatie. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het leggen van pvc-vloeren, laminaat, parket en tapijt en zorgen ervoor dat de vloer perfect wordt geplaatst. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw traprenovatie.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen.

  Ruim assortiment

 

  Professionele plaatsingsservice

 

  Deskundig advies

 

  Direct leverbaar

 

  Kwaliteitsgarantie