Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

PVC vloer tegel

PVC vloer tegel – Floors & Projects Vision

Bent u op zoek naar een duurzame en stijlvolle vloeroplossing voor uw badkamer, kantoor of keuken? Dan is de PVC vloer tegel van Floors & Projects Vision de ideale keuze voor u! Met de veelzijdigheid en vele voordelen van PVC biedt deze vloeroplossing de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. We vertellen u hieronder meer over de PVC vloer tegel en waarom deze zo populair is geworden voor verschillende toepassingen.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC is waterbestendig

PVC heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak

Een van de belangrijkste voordelen van PVC vloeren is de duurzaamheid ervan. PVC is een materiaal dat een zeer hoge weerstand heeft tegen slijtage, krassen en vlekken. Hierdoor is het uitermate geschikt voor ruimtes zoals badkamers, kantoren en keukens waar intensief gebruik en veelvuldig schoonmaken plaatsvindt. De PVC vloer tegel behoudt zijn mooie uitstraling zelfs na jarenlang gebruik, waardoor u kunt genieten van een vloer die er als nieuw uitziet.

Daarnaast is een PVC vloer tegel zeer eenvoudig te onderhouden. Dankzij het gladde oppervlak kunnen vuil en stof gemakkelijk worden verwijderd met een stofzuiger of een simpele veger. Voor een grondigere reiniging kan de vloer eenvoudig worden gedweild met een mild reinigingsmiddel. Dit maakt het schoonmaken van uw vloer een fluitje van een cent, waardoor u meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken.

Floors-and-projects-vision_PVC

PVC visgraat

  Geschikt voor vloerverwarming
  PVC is waterbestendig
  PVC vloeren hebben een hele lange levensduur
Floors-and-projects-vision_Laminaat

PVC stroken

  Ruime keuze uit laminaat vloeren
  Langdurige kleurvastheid
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
Floors-and-projects-vision_Parket

PVC Hongaarse punt

  Een parketvloer is ecologisch
  Parket isoleert beter dan andere vloeren
  Parket geeft je woning een meerwaarde
m

PVC tegels

  Heeft een minimale werking
  Optisch geen verschil met een parket
  Duurzamere keuze dan parket
Quote

Stijlvol en veelzijdig ontwerp

De PVC vloer tegels van Floors & Projects Vision bieden ook een breed scala aan stijlvolle ontwerpen om aan uw specifieke smaak en interieurontwerp te voldoen. Of u nu een moderne, klassieke of industriële uitstraling wilt creëren, er is altijd een PVC vloer tegel die bij uw wensen past. Met verschillende kleuren, patronen en texturen kunt u uw vloer personaliseren en de gewenste sfeer in uw ruimte creëren.

De PVC vloer tegel is ook zeer veelzijdig in gebruik. Dankzij de waterbestendige eigenschappen is deze vloer perfect geschikt voor badkamers en keukens, waar vocht en morsen veel voorkomen. Het PVC-materiaal biedt weerstand tegen water en voorkomt dat vocht in de vloer doordringt, waardoor de vloer langdurig mooi blijft en schimmelvorming wordt voorkomen.

Daarnaast biedt de PVC vloer tegel ook uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Dit maakt het ideaal voor kantoren, waar een rustige en productieve werkomgeving van groot belang is. Het PVC-materiaal absorbeert geluidstrillingen, waardoor het geluidsniveau in de ruimte wordt verminderd en de akoestiek verbetert.

Eenvoudige installatie en onderliggende voordelen

Onze PVC vloer tegels bieden niet alleen duurzaamheid en stijl, maar ook gemak bij de installatie. Met het handige kliksysteem kunnen de tegels eenvoudig en snel worden geïnstalleerd zonder het gebruik van lijm. Dit bespaart tijd en moeite, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Bovendien heeft de PVC vloer tegel ook andere onderliggende voordelen. Het PVC-materiaal heeft een isolerende werking, wat resulteert in energiebesparing. Het helpt warmte vast te houden in de winter en houdt de ruimte koeler in de zomer. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een verhoogd comfortniveau in uw ruimte. Pvc tegels zijn bij ons ook in dryback verlijm uitvoeringen te verkrijgen.

Kies voor de PVC vloer tegel van Floors & Projects Vision

Wacht niet langer en kies voor de PVC vloer tegel van Floors & Projects Vision. Ontdek de vele voordelen die deze vloeroplossing te bieden heeft en transformeer uw ruimte in een stijlvolle en duurzame omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomvloer.

  Ruim assortiment

 

  Professionele plaatsingsservice

 

  Deskundig advies

 

  Direct leverbaar

 

  Kwaliteitsgarantie