Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

PVC vloer toilet

PVC vloer toilet voor gemak en stijl

Bent u van plan om uw toilet een upgrade te geven en bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in het toilet? Een PVC vloer in het toilet is een perfecte keuze! Een PVC vloer als vloer in het toilet is namelijk vochtbestendig, slijtvast, simpel te reinigen en een uiterst hygiënische oplossing!

Bij Floors & Projects Vision staan we voor u klaar om uw woonwensen op het gebied van vloeren te verwezenlijken. Wij zijn uw partner op het gebied van hoogwaardige PVC vloeren voor in uw toilet. Ons deskundige advies, de brede selectie aan PVC vloeren die we aanbieden en onze toewijding aan service en kwaliteit maken ons bij uitstek de partner voor al uw behoeften op het gebied van PVC vloeren.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC is waterbestendig

PVC heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

De voordelen van een PVC vloer in het toilet op een rijtje:

Een PVC vloer in uw toilet is een goede keuze omdat PVC slijtvaste en vochtwerende eigenschappen heeft. Dit betekent dat een PVC vloer uitermate geschikt is voor ruimtes die vochtiger dan andere vertrekken kunnen zijn. Een toilet, maar ook badkamer is daardoor een uitstekende ruimte om een PVC vloer in te laten leggen.

PVC vloeren hebben zich de laatste jaren in een razend tempo ontwikkeld en verbeterd, u kunt daar nu van profiteren. Een PVC vloer heeft ook de volgende voordelen die we graag met u delen:

  • Een PVC vloer is verkrijgbaar in verschillende soorten stijlen. Hierdoor vindt u altijd een vloer die aan uw eisen en wensen voldoet.
  • Een PVC vloer in uw toilet is ontzettend duurzaam. Jarenlang geniet u van een sterke en mooie vloer in uw toilet.
  • De PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken, u reinigt het oppervlak eenvoudig.
  • Een PVC vloer absorbeert géén vuil. Vocht en urine zullen niet in de vloer trekken, in tegenstelling tot de meest andere vloersoorten.
Floors-and-projects-vision_PVC

PVC visgraat

  Geschikt voor vloerverwarming
  PVC is waterbestendig
  PVC vloeren hebben een hele lange levensduur
pvc stroken

PVC stroken

  Ruime keuze uit PVC vloeren
  Langdurige kleurvastheid
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
hongaarse punt

PVC Hongaarse punt

  Een PVC vloer is ecologisch
  PVC isoleert goed
  PVC geeft je woning een meerwaarde
m

PVC tegels

  Heeft een minimale werking
  Optisch geen verschil met een parket
  Duurzamere keuze dan parket
Quote

PVC vloer schoonmaken

Wanneer u een PVC vloer in uw toilet laat leggen wilt u deze uiteraard zo lang mogelijk mooi en schoon houden. Een belangrijk onderdeel is dan ook het schoonmaken van de PVC vloer in het toilet. Door de vloer met regelmaat schoon te maken ziet uw PVC vloer in het toilet er stralend uit. Maar hoe maakt u de PVC vloer op de juiste manier schoon?

Stofzuigen

Een PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken. Dat is ook een van de reden dat veel mensen de keuze maken voor dit soort type vloer. Doordat het oppervlak vlak en glad is, is het gemakkelijk te stofzuigen en dweilen.

Van buiten kunt u zand en vuil meenemen aan uw schoenen, dit kan voor vlekken en krassen zorgen op uw vloer. Door met regelmaat te stofzuigen kan het vuil geen schade aan uw PVC vloer in het toilet aanrichten.

Welke reiniger gebruiken voor een PVC vloer?

Een PVC vloer in het toilet kunt u het beste gewoon met water reinigen. U kiest dan voor lauw tot warm water. Wanneer u het nodig acht kun u de PVC vloer ook reinigen met een klein scheutje PVC vloer reiniger in water.

Er is hiervoor een speciale PVC vloer reiniger te koop die u voor het reinigen van uw PVC vloer in het toilet kunt gebruiken.

Deze middelen nooit gebruiken voor uw PVC vloer in het toilet:

Wanneer u de PVC vloer in het toilet gaat reinigen zijn er ook middelen die u beter niet gebruiken kunt. Reinigen met allesreiniger is geen goed idee en ook het gebruik van groene of gele zeep kunt u het beste vermijden. Producten die zeep bevatten laten namelijk strepen of vlekken achter op de vloer, maar kunnen ook de beschermlaag van uw PVC vloer in het toilet aantasten.

PVC vloer toilet combineren met vloerverwarming

Een groot voordeel van een PVC vloer is dat dit uitstekend te combineren is met vloerverwarming. Een PVC vloer voelt van nature al comfortabel en warm aan, maar is ook een goede geleider van warmte van de vloerverwarming. Zo heeft u ook in de koudere maanden heerlijk warme voeten.

Bekijk vandaag nog de PVC vloer opties bij Floors & Projects Vision

Bij Floors & Projects Vision snappen we dat de keuze van een nieuwe PVC vloer een goed overwogen beslissing is. Wij streven er altijd naar om u de allerbeste kwaliteit en service te bieden.

Wij bieden u:

  • Ruim assortiment
  • Professionele plaatsingsservice
  • Deskundig advies
  • Direct leverbaar
  • Kwaliteitsgarantie

 

Wij hebben oog voor detail en zullen dan ook zorgen voor een vakkundige installatie van uw PVC vloer, of dit nu in de badkamer, het toilet, woonkamer of keuken is.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u inspireren met onze PVC vloeren. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het uitzoeken van uw nieuwe PVC vloer. Maak een afspraak met ons en bezoek onze showroom zodat u de perfecte PVC vloer voor uw toilet kunt uitzoeken. Graag tot snel bij Floors & Projects Vision!

  Ruim assortiment

 

  Professionele plaatsingsservice

 

  Deskundig advies

 

  Direct leverbaar

 

  Kwaliteitsgarantie