Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

PVC vloer Veghel

PVC vloer Veghel voor duurzaamheid en stijl

Is het tijd voor een nieuwe PVC vloer in uw bedrijfspand of woning in Veghel en omgeving? Kies dan voor een tijdloze PVC vloer die jaren meegaat. Een PVC vloer is hiervoor bij uitstek de perfecte vloer. Een PVC vloer in Veghel kan natuurlijk vies worden, maar is ook in een handomdraai schoon. De PVC vloer kan zich ontelbare keren laten overlopen, zonder te slijten.

De PVC vloer in Veghel kunt u zo vaak schoonmaken en dweilen als dat u zelf wilt. Ze nemen namelijk geen vocht op, waardoor ze ook geschikt zijn voor vochtigere ruimtes zoals het toilet, de keuken of badkamer. Bij Floors & Projects Vision vertellen we u graag meer over de voordelen van een PVC vloer. Bestel nu uw PVC vloer voor in Veghel bij ons en maak gebruik van onze  legservice.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC is waterbestendig

PVC heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

Waarom voor een PVC vloer in Veghel kiezen?

Wij vertellen onze klanten dagelijks de voordelen van het laten leggen van een PVC vloer. Vraagt u zich af of een PVC vloer de juiste keuze is voor uw bedrijfspand of woning? Zonder de ruimte te zien, kunnen wij met zekerheid zeggen: absoluut! Een PVC vloer is namelijk de meest veelzijdige vloer die u kunt laten leggen. Of het nu gaat om de uitvoering van de vloer als de stijl en toepassingsmogelijkheden, de keuze is reuze.

Wij hebben al ontzettend veel PVC vloeren in Veghel gelegd in onder andere woonkamers, badkamers, toiletten, hallen, kantoren, ontvangstruimtes, keukens. Eigenlijk in alle ruimtes waar mensen of dieren over de vloer komen.

Floors-and-projects-vision_PVC

PVC visgraat

  Geschikt voor vloerverwarming
  PVC is waterbestendig
  PVC vloeren hebben een hele lange levensduur
pvc stroken

PVC stroken

  Ruime keuze uit PVC vloeren
  Langdurige kleurvastheid
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
hongaarse punt

PVC Hongaarse punt

  Een PVC vloer is ecologisch
  PVC isoleert goed
  PVC geeft je woning een meerwaarde
m

PVC tegels

  Heeft een minimale werking
  Optisch geen verschil met een parket
  Duurzamere keuze dan parket
Quote

PVC vloer met kinderen

Een houten vloer is absoluut prachtig, de prijs en het onderhoud van een houten vloer zijn alleen wat minder mooi. Met een PVC vloer kiest u voor een praktisch en voordelig alternatief, helemaal met kinderen in huis. Wanneer u een PVC vloer heeft laten plaatsen kunt u er gerust van uitgaan dat u goed gebruik van de PVC vloer kunt maken.

Een PVC vloer is een uitermate fijne vloer wanneer u kinderen heeft. Kinderen kunnen gebruik maken van de PVC vloer om heerlijk te spelen, PVC heeft een dempende werking, dus last van lawaai zult u niet hebben. Daarnaast zult u niet snel last hebben van slijtage of krassen en voelt een PVC vloer warm aan voor de voetjes, helemaal wanneer u een PVC met vloerverwarming in Veghel combineert!

Het geeft dan ook niets wanneer er vloeistoffen of eten op de PVC vloer vallen, u maakt de PVC vloer namelijk gemakkelijk met een vochtige doek schoon zonder dat er vlekken achterblijven.

PVC vloer leggen

Voordat u van uw nieuwe PVC vloer kunt genieten, moet hij nog wel ‘even’ gelegd worden. Met klik-PVC is dit vaak inderdaad vrij vlot. Dit gaat namelijk op dezelfde makkelijke manier als kliklaminaat, maar dan nog een stapje makkelijker. Kiest u voor de verfijnde PVC variant, dan moet de vloer eerst worden geëgaliseerd.

Heeft u liever geen omkijken naar het plaatsen van uw nieuwe PVC vloer in Veghel? Maak dan gebruik van onze legservice.

Plinten bij uw PVC vloer

Of het nu om een vloer van laminaat, multiplank, tapijt of PVC gaat, een vloer zonder plinten is niet af. Plinten zorgen voor een stijlvolle afwerking en zorgen voor een elegante uitstraling van uw vloer. Ze zorgen voor een vloer die naadloos bij de muur aansluit zonder dat vocht, stof of vuil de kans krijgt om zich op te hopen. Onze hoogwaardige plinten maken een verschil in duurzaamheid en uitstraling van uw vloer.

Een nieuwe PVC vloer uitzoeken voor uw woning in Veghel

Wilt u een mooie PVC vloer laten leggen in Veghel? Maak dan een afspraak bij Floors & Projects Vision. We heten u welkom om verschillende soorten PVC vloeren te komen bekijken. We staan klaar om u van advies te voorzien en voor u het weet heeft u een offerte op maat binnen.

Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Bel dan naar 06-53196626 of stuur een mail naar floorsandprojectsvision@gmail.com

  Ruim assortiment

 

  Professionele plaatsingsservice

 

  Deskundig advies

 

  Direct leverbaar

 

  Kwaliteitsgarantie