Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

Parket vloeren

Parket vloeren: slijtvast, geluidsarm en waterbestendig

Als u op zoek bent naar een parket vloer die duurzaam, geluidsarm en bestand is tegen water, dan is parket zeker het overwegen waard. Parketvloeren zijn gemaakt van hoogwaardig hout en bieden daarom verschillende voordelen ten opzichte van traditionele vloeren, zoals PVC-vloeren of tegels. Bij Floors & Projects Vision bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig parket en professionele legservice.

Parket voor vloerverwarming

Parket geeft je woning een meerwaarde

Parket heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

Verschillende soorten Parket vloeren

Floors-and-projects-vision_Multiplank-small

Parket stroken

  Geschikt voor vloerverwarming
  Parket is traditioneel
  Parket vloeren hebben een hele lange levensduur
visgraat parket vloer

Parket visgraat

  Ruime keuze uit parket vloeren
Chique uitstraling
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
Hongaarse punt parket

Parket Hongaarse punt

  Een parketvloer is ecologisch
  Parket isoleert beter dan andere vloeren
  Parket geeft je woning een meerwaarde
bourgonie

Parket bourgonie

Klassieke uitstraling
  Optisch geen verschil
  Duurzamere keuze
parket mozaik

Parket mozaik

’Voelt warm en comfortabel aan
  Veel mogelijkheden op decoratief vlak
  Uitstekende geluidsdemping
Quote

Kwaliteit

Een van de grootste voordelen van parketvloeren is hun uitzonderlijke duurzaamheid. Deze vloeren zijn voorzien van een slijtlaag van polyurethaan, die zorgt dat ze niet gemakkelijk beschadigd raken of tekenen van slijtage vertonen. Hierdoor zijn parketvloeren bij uitstek geschikt voor ruimtes waar veel gelopen wordt, zoals de gang, de woonkamer of de keuken. Ze zijn ook een uitstekende keuze voor kantoren of andere bedrijfsruimtes waar veel mensen lopen. De vloer zal niet snel beschadigd raken door het intensieve gebruik en behoudt langdurig zijn prachtige uitstraling.

Geluidsarm

Een ander voordeel van parketvloeren is dat ze geluidsarm zijn. Dit betekent dat u op deze vloeren weinig tot geen loopgeluid hoort, wat een groot voordeel is in ruimtes waar veel gelopen wordt. Ook is het geluidsarme aspect handig als u kinderen hebt die op de vloer spelen. Zo kunnen ze ongestoord spelen zonder dat u last hebt van het geluid. Daarnaast is het geluidsarme aspect van parketvloeren ook belangrijk in kantoren of andere werkomgevingen, waar een rustige werkomgeving van essentieel belang is.

Waterbestendig

Een derde voordeel van parketvloeren is dat ze waterbestendig zijn. Dit betekent dat deze vloeren geen vocht opnemen en daardoor uitstekend geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer, keuken of kelder. Zelfs als er bijvoorbeeld een glas water op de vloer valt, zal dit geen enkel probleem vormen. U kunt het vocht eenvoudig opruimen zonder dat er blijvende schade aan de vloer ontstaat.

Geschikt voor vloerverwarming

Een andere mooie eigenschap van parketvloeren is dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming en kunnen worden gecombineerd met vloerkoeling. Dankzij hun dunne en flexibele structuur geleiden ze warmte goed, waardoor ze uitstekend werken in combinatie met vloerverwarming. Dit is vooral prettig tijdens de wintermaanden, omdat u dan op een warme vloer kunt lopen. Bovendien zorgt vloerverwarming voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte, waardoor een comfortabele en aangename omgeving ontstaat.

Clickverbinding

Daarnaast kunnen parketvloeren in clickverbinding gelegd worden. Bij clickverbinding worden de vloerdelen aan elkaar vastgeklikt, waardoor de vloer zwevend komt te liggen. Dit biedt het voordeel dat de vloer snel en gemakkelijk te leggen is, zonder dat er speciaal gereedschap nodig is. Bovendien kan een clickverbinding ook eenvoudig worden gedemonteerd en meegenomen wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen.

Parket vloeren bij Floors & Projects Vision

Als u op zoek bent naar hoogwaardige parketvloeren, bent u bij Floors and Projects Vision aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan parketvloeren in verschillende kleuren en patronen, zodat u kunt kiezen voor een vloer die perfect past bij uw interieur en smaak. Onze parketvloeren zijn niet alleen duurzaam, maar ook slijtvast, geluidsarm en waterbestendig. Ze zijn een uitstekende investering op lange termijn, omdat ze jarenlang meegaan.

Daarnaast bieden wij bij Floors & Projects Vision ook professionele legdiensten voor onze parketvloeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over het leggen van de vloer, omdat onze vakbekwame medewerkers over jarenlange ervaring beschikken in het leggen van parketvloeren, laminaat, en tapijt. Ze zorgen ervoor dat de vloer er perfect uitziet en vakkundig wordt geplaatst.

Wilt u graag ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

  Ruim assortiment

 

  Professionele plaatsingsservice

 

  Deskundig advies

 

  Direct leverbaar

 

  Kwaliteitsgarantie