Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

PVC vloer Deurne

PVC vloer Deurne voor duurzaamheid en stijl

Bent u in Deurne en omgeving op zoek naar een PVC vloer die makkelijk te onderhouden is en een levensechte houtstructuur heeft? Floors & Projects Vision biedt u een indrukkend assortiment aan PVC vloeren aan in Deurne en omgeving. Het voordeel van een PVC vloer is dat deze vloeren zowel contactgeluid als omgevingsgeluid dempen.

De PVC vloeren zijn de meest praktische soort vloeren die u kunt vinden. De materialen zijn bijzonder sterk, gemakkelijk schoon te houden en het materiaal is ook nog eens 100% waterbestendig. Daarnaast is een PVC vloer in Deurne bij ons verkrijgbaar in verschillende dessins, patronen en kleuren. Kiest u voor een strakke betonlook uitstraling of gaat u liever voor een natuurlijke houtstructuur? Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze!

Geschikt voor vloerverwarming

PVC is waterbestendig

PVC heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

PVC vloer Deurne van Floors & Projects Vision

Zie én voel een uitgebreid palet aan stijlen en merken van onze PVC vloeren. Wij bieden de mooiste oplossingen op het gebied van PVC vloeren. Een industriële look die bijna niet van een echte betonvloer te onderscheiden valt? Een rustieke vloer met een lichte eiken houtstructuur? Uit ons ruime assortiment vindt u altijd een PVC vloer met een tijdloze uitstraling die jarenlang mee kan.

Of een PVC stroken vloer, een vloer van PVC tegels of een vloer met een ander patroon zoals PVC Hongaarse punt of PVC visgraat de vloer van uw dromen is, wij staan voor u klaar!

Floors-and-projects-vision_PVC

PVC visgraat

  Geschikt voor vloerverwarming
  PVC is waterbestendig
  PVC vloeren hebben een hele lange levensduur
pvc stroken

PVC stroken

  Ruime keuze uit PVC vloeren
  Langdurige kleurvastheid
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
hongaarse punt

PVC Hongaarse punt

  Een PVC vloer is ecologisch
  PVC isoleert goed
  PVC geeft je woning een meerwaarde
m

PVC tegels

  Heeft een minimale werking
  Optisch geen verschil met een parket
  Duurzamere keuze dan parket
Quote

Voordelen van PVC vloeren

U bent in Deurne op zoek naar een nieuwe PVC  vloer. Een PVC vloer waar u jarenlang van kunt genieten. Een PVC vloer moet van hoge kwaliteit zijn, in een huishouden wordt immers geleefd. Het is dan belangrijk dat u een investering doet die ook daadwerkelijk voor de lange termijn is. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van een PVC vloer in Deurne en kunnen u garanderen dat er aan PVC vloeren vele voordelen hangen die we uiteraard met u delen:

Geluidsarme PVC vloer

Een groot voordeel van een PVC vloer in Deurne is dat een PVC vloer geluidsarm is. In de praktijk betekent dit dat u op een PVC vloer geen tot erg weinig loopgeluid hoort. Dit is ontzettend prettig in verschillende ruimtes. Heeft u kinderen? Dan zult u merken dat dit erg prettig is, ze kunnen namelijk ongestoord op de PVC vloer spelen, zonder dat het veel geluid met zich meebrengt.

Vloerverwarming en PVC vloeren

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vloerverwarming te laten installeren. Dit is niet zo vreemd, vloerverwarming verbruikt namelijk minder energie dan een radiator en het staat een stuk mooier. Beter gezegd: u voelt de verwarming wel, maar ziet hem niet. Doordat een PVC vloer dun en perfect geschikt is, geleidt een PVC vloer de warmte moeiteloos en is daardoor erg goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Heerlijk om in de koudere maanden op een warme vloer te lopen toch? Daarnaast wordt de warmte gelijkmatig in de ruimte verdeeld waardoor u kunt genieten van een aangename en comfortabele temperatuur.

Waterbestendigheid van een PVC vloer

Een ander voordeel van een PVC vloer in Deurne en omgeving is dat PVC vloeren geen vocht opnemen. U kunt ze dus zorgeloos gebruiken in ruimtes waar het wat vochtiger is zoals de keuken, de kelder of zelfs de badkamer! Ook wanneer er een ongelukje plaatsvindt en de PVC vloer nat wordt zal dit geen problemen met zich meenemen. U neemt de pvc vloer gemakkelijk af en er zal geen schade aan de PVC vloer ontstaan.

Legservice van een PVC vloer Deurne

U kunt bij ons prachtige PVC vloeren uitzoeken waar u nog jarenlang van kunt genieten. Maar wist u dat wij ook een legservice aanbieden wanneer u een PVC vloer bij ons uitkiest? Zo heeft u geen omkijken bij het plaatsen van uw nieuwe PVC vloer. Daarnaast helpen wij u graag bij het monteren van bijpassende plinten bij uw PVC vloer in Deurne.

Maak een afspraak!

Bij Floors & Project Vision snappen we dat het plaatsen van een nieuwe PVC vloer met plinten een beslissing voor de lange termijn is. Wij streven daarom alleen naar de hoogst haalbare kwaliteit. Service staat bij ons bovenaan het prioriteitenlijstje en dat laten we u graag zien!

Onze ervaren vloerspecialisten helpen u graag bij het vinden van de perfecte PVC vloer in Deurne. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en onze schitterende pvc vloeren te bekijken of vraag een offerte op maat aan.

  Ruim assortiment

 

  Professionele plaatsingsservice

 

  Deskundig advies

 

  Direct leverbaar

 

  Kwaliteitsgarantie