Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

Pvc vloer brede planken 

Pvc vloer brede planken 

Een pvc vloer brede planken is een populaire keuze voor veel huiseigenaren. Deze pvc vloeroptie biedt niet alleen een moderne en stijlvolle uitstraling, maar heeft ook tal van praktische voordelen. Zo zijn pvc vloeren zeer duurzaam en bieden hoge weerstand tegen slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes in huis. Ze zijn ook waterbestendig, wat betekent dat ze perfect zijn voor keukens, badkamers en andere vochtige omgevingen. 

Daarnaast zijn pvc vloeren met brede planken eenvoudig te onderhouden. Een regelmatige veeg- en dweilbeurt houdt de pvc vloer in topconditie. Dit maakt pvc vloeren niet alleen een mooie, maar ook een praktische keuze voor elk huishouden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, waardoor u altijd een stijl vindt die bij uw interieur past. 

Geschikt voor vloerverwarming

PVC is waterbestendig

PVC heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

De voordelen van pvc vloer brede planken 

Een van de grootste voordelen van pvc vloer brede planken is de veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in tal van stijlen en afwerkingen, waardoor ze passen bij zowel moderne als traditionele interieurs. Of u nu een strakke, minimalistische look wilt of een warme, gezellige sfeer, er is altijd een pvc vloer van Floors & Projects Vision die aan uw wensen voldoet. 

Wist u dat pvc vloeren perfect te combineren zijn met vloerverwarming en ze daarnaast milieuvriendelijker zijn dan veel andere vloertypes? Ze zijn vaak gemaakt van gerecycled materiaal en kunnen na gebruik ook gerecycled worden. Dit maakt pvc vloeren een duurzame keuze. 

Installatie van pvc vloer brede planken 

Een ander groot voordeel van pvc vloer brede planken is een PVC vloer laten leggen door Floors & Projects Vision. Wij bieden niet alleen een ruim assortiment aan pvc vloeren, maar ook een professionele legservice. Zo wordt ervoor gezorgd dat uw vloer perfect wordt geïnstalleerd, waardoor u zelf geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het leggen van de vloer. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar garandeert ook een perfecte afwerking. 

Bovendien kunnen we ook plinten plaatsen bij uw pvc vloer met brede planken, wat zorgt voor een strakke en professionele uitstraling van uw interieur. Dankzij onze direct leverbare producten en kwaliteitsgarantie kunt u snel en zorgeloos genieten van uw nieuwe pvc vloer en plinten. 

Onderhoud en reiniging van pvc vloer brede planken 

Het onderhouden van pvc vloer brede planken is eenvoudig en vergt weinig inspanning. Regelmatig stofzuigen en dweilen met een vochtige doek is vaak al voldoende om de pvc vloer in goede staat te houden. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de pvc vloer kunnen beschadigen. 

Een groot voordeel van pvc vloeren is hun hoge weerstand tegen vlekken en krassen. Dit maakt ze ideaal voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Zelfs gemorste vloeistoffen kunnen eenvoudig worden verwijderd zonder blijvende schade aan de pvc vloer. 

Stijlopties voor pvc vloer brede planken 

Er zijn ontzettend veel stijlopties beschikbaar voor een pvc vloer brede planken. Van houtlook tot stenen patronen, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Dit betekent dat u de perfecte pvc vloer kunt vinden die past bij uw persoonlijke smaak en interieurstijl. 

Veel pvc vloeren hebben een realistische houtnerfstructuur, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren, dit noemen ze ook embossed register. Dit geeft u de warme uitstraling van hout zonder het onderhoud en de kosten die daarmee gepaard gaan. Of u nu kiest voor een klassieke eikenlook, een pvc vloer visgraat of een moderne betonlook, er is altijd een pvc vloer die bij uw wensen past. 

Floors-and-projects-vision_PVC

PVC visgraat

  Geschikt voor vloerverwarming
  PVC is waterbestendig
  PVC vloeren hebben een hele lange levensduur
pvc stroken

PVC stroken

  Ruime keuze uit PVC vloeren
  Langdurige kleurvastheid
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
hongaarse punt

PVC Hongaarse punt

  Een PVC vloer is ecologisch
  PVC isoleert goed
  PVC geeft je woning een meerwaarde
m

PVC tegels

  Heeft een minimale werking
  Optisch geen verschil met een parket
  Duurzamere keuze dan parket
Quote

Waarom kiezen voor een pvc vloer met brede planken in plaats van smalle planken 

Een pvc vloer met brede planken biedt verschillende voordelen ten opzichte van smalle planken. Allereerst creëren brede planken een ruimtelijker en rustiger effect in de kamer. Door het gebruik van minder naden en voegen, oogt de pvc vloer groter en eleganter, wat bijdraagt aan een open en luchtig gevoel in uw woonruimte. Dit is vooral mooi in kleinere kamers, waar de breedte van de planken een aanzienlijk verschil kan maken in de visuele perceptie van de ruimte. 

Kies voor de duurzaamheid en stijl van een pvc vloer met brede planken en ervaar de voordelen zelf. 

Kies voor een pvc vloer met brede planken van Floors & Projects Vision 

PVC vloer brede planken zijn een uitstekende keuze voor elk interieur. Ze combineren stijl, duurzaamheid en onderhoudsgemak op een manier die weinig andere vloertypes kunnen evenaren. Of u nu een druk gezin hebt of gewoon op zoek bent naar een praktische en mooie vloeroplossing, pvc vloeren bieden alles wat u nodig heeft. 

Bij Floors & Projects Vision helpen we u graag bij het vinden van de perfecte pvc vloer voor uw huis. Met een breed assortiment en deskundig advies zorgen we ervoor dat u de beste keuze maakt voor uw woonruimte. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. 

  Ruim assortiment

  Professionele plaatsingsservice

  Deskundig advies

  Direct leverbaar

  Kwaliteitsgarantie