Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

PVC vloer leggen

PVC vloer leggen – Floors & Projects Vision

Bij Floors & Projects Vision bent u van harte welkom voor het kopen en laten leggen van diverse vloeren, waaronder PVC vloeren. Wij bieden een breed assortiment aan vloeroplossingen, waaronder PVC, laminaat, parket, multiplank, vloerrenovatie en tapijt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die aansluit bij uw wensen en behoeften. Met onze jarenlange ervaring in de vloerenbranche kunnen wij u voorzien van een deskundig advies en een professionele plaatsingsservice. Lees verder om meer te weten te komen over een PVC vloer leggen.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC is waterbestendig

PVC heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer leggen is een uitstekende keuze voor zowel woningen als commerciële ruimtes. PVC vloeren bieden vele voordelen, zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak en een lange levensduur. Ze hebben een hoge weerstand tegen slijtage, vlekken en krassen, waardoor ze er zelfs na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitzien. Bovendien zijn PVC vloeren waterbestendig, waardoor ze ook perfect zijn voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.

Floors-and-projects-vision_PVC

PVC visgraat

  Geschikt voor vloerverwarming
  PVC is waterbestendig
  PVC vloeren hebben een hele lange levensduur
Floors-and-projects-vision_Laminaat

PVC stroken

  Ruime keuze uit laminaat vloeren
  Langdurige kleurvastheid
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
Floors-and-projects-vision_Parket

PVC Hongaarse punt

  Een parketvloer is ecologisch
  Parket isoleert beter dan andere vloeren
  Parket geeft je woning een meerwaarde
m

PVC tegels

  Heeft een minimale werking
  Optisch geen verschil met een parket
  Duurzamere keuze dan parket
Quote

Professioneel PVC vloer leggen

Een PVC vloer leggen is een vak apart. Daarom bieden wij u onze professionele plaatsingsservice aan. Onze ervaren en deskundige vloerspecialisten zorgen voor een perfecte installatie van uw PVC vloer, waarbij ze rekening houden met de ondergrond, het patroon en de afwerking. Ze werken efficiënt en nauwkeurig, zodat u snel kunt genieten van een prachtige nieuwe vloer.

Stappen bij het leggen van een PVC vloer

Een PVC vloer leggen vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Onze specialisten doorlopen de volgende stappen om ervoor te zorgen dat uw vloer perfect wordt geïnstalleerd:

 

  1. Ondergrond voorbereiden: De ondergrond moet schoon, droog en vlak zijn voordat de PVC vloer gelegd kan worden. Ondervloeren worden geëgaliseerd om een strak resultaat te garanderen.
  2. PVC vloerdelen snijden: De PVC vloerdelen worden op maat gesneden, rekening houdend met de afmetingen van de ruimte en eventuele patronen of randafwerkingen.
  3. Lijmen of klikken: Afhankelijk van het type PVC vloer en de situatie wordt de vloer gelijmd of geklikt. Bij het lijmen wordt er hoogwaardige vloerlijm gebruikt om een stevige en duurzame hechting te garanderen.
  4. Afwerking: Na het leggen van de PVC vloer worden eventuele randen en hoeken netjes afgewerkt. Denk hierbij aan plinten of afdekprofielen om een naadloze overgang naar andere vloeroppervlakken te creëren. De afwerking zorgt voor een esthetisch en professioneel resultaat.
  5. Schoonmaken en onderhoud: Na het leggen van uw PVC vloer zorgen wij ervoor dat de ruimte netjes wordt achtergelaten. Daarnaast geven wij u graag advies over het schoonmaken en onderhouden van uw vloer, zodat deze in optimale staat blijft.

Waarom kiezen voor Floors & Projects Vision?

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest om uw PVC vloer te leggen, kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 

  • Deskundig advies: Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van verschillende vloertypen en kunnen u helpen de juiste keuze te maken op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren.
  • Professionele plaatsingsservice: Wij beschikken over ervaren vakmensen die uw PVC vloer met precisie en vakmanschap leggen. U kunt erop vertrouwen dat uw vloer perfect wordt geïnstalleerd.
  • Kwaliteitsmaterialen: Wij werken alleen met hoogwaardige PVC vloeren en materialen. Zo bent u verzekerd van een duurzame en mooie vloer waar u jarenlang van kunt genieten.
  • Klantgerichte benadering: Wij staan altijd voor u klaar en luisteren naar uw wensen en streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Bent u geïnteresseerd in het leggen van een PVC vloer en wilt u graag meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met Floors & Projects Vision. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomvloer. Aarzel niet langer en neem nu contact met ons op!

  Ruim assortiment

 

  Professionele plaatsingsservice

 

  Deskundig advies

 

  Direct leverbaar

 

  Kwaliteitsgarantie