Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

Parketvloer

Kies voor kwaliteit met een parketvloer van Floors & Projects Vision

Bij Floors & Projects Vision zijn we gespecialiseerd in het leveren en leggen van hoogwaardige parketvloeren. Een parketvloer is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vloer met een natuurlijke uitstraling en een lange levensduur. Met meer dan 39 jaar ervaring in de vloerenbranche kunnen wij u helpen bij het kiezen van een parketvloer die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC is waterbestendig

PVC heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

Traditioneel parket: een ambachtelijke keuze

Traditioneel parket is een ambachtelijk gelegde vloer die in alle opzichten kwaliteit uitstraalt. Het ambacht van traditioneel parket is eeuwenoud en wordt al decennialang door onze leggers uitgevoerd. Wij bieden u een ruime keuze aan stijlen, variërend van een gladde en strakke vloer tot een vloer met een geleefd karakter. Wat uw voorkeur ook is, wij zorgen ervoor dat uw vloer perfect aansluit bij uw interieur en levensstijl.

Floors-and-projects-vision_Multiplank-small

Parket stroken

  Geschikt voor vloerverwarming
  Parket is waterbestendig
  Parket vloeren hebben een hele lange levensduur
Floors-and-projects-vision_PVC

Parket visgraat

  Ruime keuze uit parket vloeren
  Langdurige kleurvastheid
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
Lichte visgraad vloer met tapijt

Parket Hongaarse punt

  Een parketvloer is ecologisch
  Parket isoleert beter dan andere vloeren
  Parket geeft je woning een meerwaarde
Floors-and-projects-vision_Laminaat

Parket bourgonie

  Heeft een minimale werking
  Optisch geen verschil
  Duurzamere keuze
parket mozaik

Parket mozaik

  Voelen zacht, warm en comfortabel aan
  Veel mogelijkheden op decoratief vlak
  Uitstekende geluidsdemping
Quote

Ecologische voordelen van een parketvloer

Een parketvloer is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een ecologische keuze. Deze type vloeren zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn daardoor volledig biologisch afbreekbaar. Bovendien is parket een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Wanneer u kiest voor een parketvloer, draagt u dus bij aan een duurzame toekomst.

Uitstekende isolatie eigenschappen van parket

Daarnaast biedt parketvloer ook uitstekende isolatie-eigenschappen. Parket isoleert beter dan andere vloeren, waardoor uw huis beter geïsoleerd blijft en u bespaart op uw energierekening. Bovendien zorgt een parketvloer voor een warme en gezellige sfeer in huis, wat bijdraagt aan uw comfort en welzijn.

Meerwaarde voor uw woning met een parketvloer van Floors & Projects Vision

Parket is niet alleen een verstandige keuze op ecologisch en isolatiegebied, maar geeft uw woning ook een meerwaarde. Een parketvloer straalt kwaliteit en luxe uit en geeft uw huis een warme en authentieke uitstraling. Het is dan ook een investering die zich op de lange termijn zeker terugbetaalt.

Meer dan alleen parketvloeren: onze andere vloerbedekkingen

Naast parketvloeren van hoogwaardige kwaliteit, bieden wij ook andere vloerbedekkingen aan zoals PVC, laminaat, tapijt en multiplank. Of u nu op zoek bent naar een duurzame en slijtvaste vloer voor uw bedrijfspand, of een mooie en warme vloer voor uw woonkamer, bij ons vindt u een ruime keuze aan vloerbedekkingen die perfect aansluiten bij uw wensen en budget. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kies voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Floors & Projects Vision bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een deskundig advies bij het kiezen en leggen van uw parketvloer. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid en hebben een ruime ervaring in het leggen van parketvloeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  Ruim assortiment

 

  Professionele plaatsingsservice

 

  Deskundig advies

 

  Direct leverbaar

 

  Kwaliteitsgarantie