Ruim assortiment          Professionele plaatsingsservice          Deskundig advies          Direct leverbaar          Kwaliteitsgarantie

Pvc vloer houtlook brede planken 

Pvc vloer houtlook brede planken 

Bent u op zoek naar een pvc vloer die de warme uitstraling van hout combineert met de praktische voordelen van pvc? Dan zijn pvc vloeren met een houtlook en brede planken wellicht precies wat u nodig heeft. Deze pvc vloeren bieden een stijlvolle en moderne uitstraling, terwijl ze ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. 

Bij Floors & Projects Vision vindt u een uitgebreid assortiment aan pvc vloeren in houtlook met brede planken. Of u nu een klassieke of een moderne inrichting heeft, er is altijd een geschikte pvc vloer te vinden die perfect bij uw interieur past. 

Geschikt voor vloerverwarming

PVC is waterbestendig

PVC heeft een hele lange levensduur

Luxe uitstraling

Waarom kiezen voor pvc vloeren met houtlook met brede planken?

Heeft u ooit gedroomd van een prachtige houten vloer, maar bent u bang voor het onderhoud en de kosten? PVC vloeren met een houtlook en brede planken bieden de perfecte oplossing. Deze pvc vloeren zien er niet alleen uit als echt hout, maar voelen ook zo aan. Bovendien zijn ze waterbestendig, wat betekent dat ze ideaal zijn voor elke ruimte in huis, zelfs voor keukens en badkamers.  

Geen zorgen meer over vlekken of slijtage; een pvc vloer is robuust en kan tegen een stootje. Daarbij zijn pvc vloeren eenvoudig schoon te maken, waardoor u meer tijd overhoudt om van uw huis te genieten. 

 

De voordelen van brede planken

Brede planken geven uw pvc vloer een luxueuze en ruimtelijke uitstraling. Ze creëren een gevoel van openheid en laten kamers groter lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Wij begrijpen dat elke woning uniek is en dat de juiste pvc vloer een groot verschil kan maken. Daarom bieden we pvc vloeren met brede planken in diverse kleuren en afwerkingen.  

Of u nu gaat voor een rustieke eikenlook of een moderne, strakke uitstraling, er is altijd een optie die bij uw stijl past. Bovendien zorgen brede planken voor minder naden, wat bijdraagt aan een strakker en netter geheel. 

 

Eenvoudige installatie en onderhoud

Het installeren van een pvc vloer met houtlook en brede planken is een fluitje van een cent, indien u kiest voor het klik-systeem. Dit maakt het mogelijk om de pvc vloer zelf te leggen, zonder de hulp van een professional.  

En het beste deel? Het onderhoud is minimaal. Een simpele dweilbeurt is vaak genoeg om uw pvc vloer er als nieuw uit te laten zien. Vuil en stof hebben weinig kans om zich te hechten, waardoor uw pvc vloer altijd schoon en fris oogt. 

Floors-and-projects-vision_PVC

PVC visgraat

  Geschikt voor vloerverwarming
  PVC is waterbestendig
  PVC vloeren hebben een hele lange levensduur
pvc stroken

PVC stroken

  Ruime keuze uit PVC vloeren
  Langdurige kleurvastheid
  Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
hongaarse punt

PVC Hongaarse punt

  Een PVC vloer is ecologisch
  PVC isoleert goed
  PVC geeft je woning een meerwaarde
m

PVC tegels

  Heeft een minimale werking
  Optisch geen verschil met een parket
  Duurzamere keuze dan parket
Quote

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Wij hechten waarde aan duurzaamheid. Onze pvc vloeren zijn niet alleen mooi en functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Ze worden geproduceerd met respect voor het milieu en bevatten geen schadelijke stoffen.  

Bovendien gaan pvc vloeren jarenlang mee, wat betekent dat u minder vaak hoeft te vervangen en daardoor minder afval produceert. Door te kiezen voor een pvc vloer met houtlook en brede planken, kiest u dus ook voor een duurzamere toekomst. 

 

Pvc vloer houtlook brede planken: Inspiratie en advies bij Floors & Projects Vision

Het kiezen van de perfecte pvc vloer kan een uitdaging zijn, maar bij Floors & Projects Vision staan we klaar om u te helpen. Onze deskundige adviseurs luisteren naar uw wensen en geven persoonlijk advies op maat. In onze showroom kunt u verschillende stijlen en afwerkingen van dichtbij bekijken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.  

Of u nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een modern design, wij zorgen ervoor dat u de pvc vloer vindt die perfect bij uw huis past. Neem contact met ons op en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment en de vele mogelijkheden die wij bieden. Bij ons krijgt u niet alleen prachtige pvc vloeren in houtlook met brede planken, maar ook bijpassende plinten en andere pvc vloeren zoals pvc visgraat, pvc stroken en pvc tegels. 

  Ruim assortiment

  Professionele plaatsingsservice

  Deskundig advies

  Direct leverbaar

  Kwaliteitsgarantie